Foto Gelmer

Ik ben Gelmer, 24 jaar, en ik neem je mee in mijn reizen over de wereld. Hopelijk weet ik je te inspireren met mooie bestemmingen en kan ik je helpen met praktische tips voor die bestemmingen!

Na mijn eerste lange reis buiten Europa (Verenigde Staten in 2015) heb ik het ‘reisvirus’ te pakken en doe ik niets liever dan meer van de wereld te ontdekken.

Vandaar dat ik na het afronden van mijn master 5 maanden op wereldreis ben geweest. Van oktober 2019 t/m maart 2020 ben ik op reis geweest en heb ik de volgende bestemmingen bezocht: Thailand, Vietnam, Cambodja, Australië, Nieuw-Zeeland en Frans-Polynesië. Het plan was om daarna nog 2 maanden door Zuid-Amerika te reizen, maar door de wereldwijde uitbraak van het coronavirus moest ik helaas eerder terug naar Nederland.

 

Achtergrondinformatie

Ik ben geboren en opgegroeid in het oosten van Nederland, in de provincie Overijssel. Na de middelbare school heb ik vier jaar gestudeerd aan de Vrije Universiteit Amsterdam en daar de bachelor en master Information Sciences behaald. Voor ik met een echte baan in de ICT-branche ga beginnen, heb ik eerst 5 maanden de wereld verkend.

Een wereld waar je soms in zou willen ‘duiken’ om de mooie natuur, cultuur, stranden en steden van een land écht te ervaren. Vandaar ook de naam van deze reisblog…

Ik heb hiervoor meerdere grote reizen gemaakt buiten Europa (o.a. Verenigde Staten, Maleisië en Thailand) en heb ook veel Europese landen mogen ontdekken. Daarnaast ga ik graag op wintersport en stedentrip. Tot nu toe heb ik 31 landen bezocht in 5 werelddelen.

 

Social media en contact

Je kunt mijn reizen ook volgen via Instagram of Facebook. Ik deel regelmatig foto's, handige tips en andere berichten over mijn reizen.

Heb je vragen of opmerkingen, wil je iets weten over een bestemming waar ik ben geweest of ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor samenwerking? Stuur dan een mailtje of stuur een bericht via social media.

arrow_up