Op deze website hoop ik je te inspireren en praktische tips te geven voor bestemmingen binnen en buiten Europa. Deze bestemmingen heb ik allemaal zelf bezocht, tijdens mijn wereldreis of daarvoor. Houd er rekening mee dat ik mijn eigen mening over bestemmingen geef en jij een bestemming anders kunt ervaren dan ik dat heb gedaan. Daarnaast kunnen er natuurlijk in de loop der jaren dingen veranderen: buslijnen krijgen een ander nummer, een bezienswaardigheid wordt drukker, een wandelpad wordt gesloten of entreeprijzen veranderen. Als je iets ziet dat niet (meer) klopt, neem dan even contact met mij op. Ik ben niet aansprakelijk voor tegenvallende bestemmingen, dingen die anders lopen dan gepland of verkeerde informatie op deze website.

Teksten en foto's op deze website zijn allemaal door mij zelf geschreven/gemaakt, tenzij anders aangegeven. Het is niet toegestaan teksten, foto's, video's en overige inhoud van deze website over te nemen zonder mijn voorafgaande schriftelijke toestemming.

Blogs kunnen geschreven zijn in samenwerking met een externe partij. Dit staat altijd vermeld en ik promoot alleen bestemmingen waar ik zelf ben geweest of oprecht enthousiast over ben. Mijn doel is jou te inspireren en van de beste tips te voorzien, dus ik neem geen samenwerkingen aan waar ik zelf niet voor 100% achter sta. Tot nu toe zijn al mijn reizen door mij zelf geboekt en betaald.

Je vindt soms affiliate links in mijn blogs. Dit zijn links naar websites als booking.com en bol.com. Doordat jij via deze links iets boekt of koopt, ontvang ik een kleine vergoeding die me helpt deze website online te houden. Jij hoeft hier niks extra's voor te betalen. Ik gebruik alleen affiliate links naar diensten en producten die ik zelf gebruikt heb én waar ik enthousiast over ben.

arrow_up